Naši specijalisti na polju Enterprise Content Management sistema pružaju konsultanske usluge, kao usluge razvoja ili outsourcing-a

IT BIZ Solutions je kompanija koja se bavi informacionim tehnologijama i uslugama, a naša specijalnost su rešenja za upravljanje sadržajem i dokumentima u preduzećima. Kroz naše konsultantske usluge, usluge razvoja specijalizovanih rešenja i/ili outsourcing usluge svakodnevno pomažemo našim klijentima i partnerima da unaprede svoje poslovanje.

Partneri

Čvrsta partnerstva sa ECM kompanijama Stvaranje čvrstih partnerskih odnosa sa velikim svetskim kompanijama na polju Enterprise Content Management sistema pomaže našim konsultantima da redovno usavršavaju svoje znanje i polažu ispite za sticanje odgovarajućih sertifikata.
Microsoft Silver Partner

Ukoliko Vam je potrebno više informacija, možete nas kontaktirati preko stranice za kontakt.

Novosti
 

24 Okt 2014
Microsoft Sinergija 14Microsoft Srbija je uspešno organizovala Sinergija 14 konferenciju www.mssinergija.net, i naše portal rešenje za organizaciju konferencija zasnovano na SharePoint platformi je korišćeno petu godinu za redom.
23 Okt 2013
Microsoft Sinergija 13Damjan Tomić, naš tehnički direktor, je održao interesentno predavanje na Sinergija 13 konferenciji o Sinergija portalu zasnovanom na Microsoft SharePoint platformi.
Pogledajte
ostale vesti...